Koko päivän mietin uskallanko lainkaan mennä nyrkkeilemään tänään, mutta sitten päätin, että en mittaa kuumetta päivän aikaan lainkaan niin silloin olen terve ja voin mennä ;)

Kävelin salille hyvissä ajoin aloittaakseeni treeni illan kahvilla -jälleen. Ja se kahvi tuli kyllä tarpeeseen.. Ja astmapiippu tuli tarpeeseen, kus salille asti pääsin. Herranjestas! Minä olin ihan puhki.. Se kertoi, että en ihan olisi treeni kunnossa, mutta kun laji on niin kiinnostava niin en halunnut jäädä pois.

Valmentaja kysyi heti kun hän tuli ovesta sisään, että onko kunto hyvä. Minä sanoin ei ja mainitsin tekeväni voimieni mukaan.
Tunti alkoi juoksemisella etu ja takaperin, sivuttain ja kaikilla mahdollisilla mausteilla. Viiden minuutin juoksemisen jälkeen sanoin meneväni vessaan räkimään, mutta kävin oksentamassa ihan kunnolla ja sitten  takaisin tatamille :)

Tänään valmentajat yrittivät opettaa tai siis opettivat (hih!) ylä- ja alakoukkuja sekä erilaisia sarjoja käyttäen kaikkia jo harjoiteltuja lyöntejä.

Minä sekoitan vasemman ja oikean. Täysin luontevasti pidän vasemman jalan etumaisena jalkana, enkä edes kuvittelisi aloittavani lyöntejä oikea jalka etumaisena, mutta se, että myös lyönnit aloitetaan vasemmalla kädellä vaatii jo hieman enemmän ajattelemista. Mutta kyllä sen tunnin lopussa jo suurinpiirtein muistaa, kun vain kokoajan hokee itselleen puoliääneen mitä tekee.

Säkit tulivat tänään "kehiin".
Se kun paukuttaa säkkiä pari minuuttia yhdellä kädellä tyyliin niin paljon kuin jaksaa ja vielä vähän enemmän tuntui aika uuvuttavalta. Ja kivalta!  Ja hikiseltä! Ja kivalta!
Loppuvenytykset on kans oman osuutensa vaativia :) Hyvin menivät, vaikka mulla tietenkin nuo vatsalihasten tekeminen ei ole niin helppoa, kun maha on yksinkertaisesti edessä. Joo tiedän, joku koiraleuka siellä mutisee, että kenelläs maha nyt takana olis, mutta se, että on ylipainoa ja epämääräinen kasa vatsamakkaroita niin jo vain ne on hmm.. oiskohan sana tiellä parempi..
Mutta jos tällä lailla kuntoilee ja hikoilee niin eiköhän pitäisi noiden jenkkakahvojenkin hieman sulaa??

Mä haluisin niin, että tätä sais tehdä useammin kuin kerran viikossa..  Täytyy jäädä lähisalille säkkiä pätkimään joku päivä.

--------------
 

Jonkin verran on ohjelmaa tälle viikolle vielä. Aamulla menen Zumbaamaan, niin saa taas hikoilla kunnolla ja huomenna illalla onkin BC Basics tunti. Siitä tulee jännittävää. Olen niin kiinnostunu Combatista, että haluan nähdä olisiko minusta siihen.
Perjantaina onkin sitten Body Pumpin vuoro jälleen. Siitä minä pidän kovasti.

--------------

Tänään posti toi tilaamani kirjan. Bill Phillipsin Body for Life. Keho ja mieli kuntoon 12 viikossa. No, tätä kehoa ei moisessa ajassa saa kuntoon, mutta luen kirjan mieli avoinna ja jos se tuntuu kokeilemisen arvoiselta niin sitten toteutan tuon 12 viikon ohjelman kaikkien näiden muitten liikkumisten lisäksi. Aika näyttää..

 

 

Yksi kuntosali harjoitus on jäänyt kirjaamatta välistä, mutta olkoon.. On sentään harjoituspäiväkirjaan se tarkkaan kirjoitettu.

HIKOILEMISIIN :)