Combat tunnilla salilla, joka on sekä miehille, että naisille.. Combat tunnilla salilla, jossa muut tunnilla olevat naiset ovat normaalipainoisia, vikkeläkinttuisia, hyväkuntoisia ja joiden aivot toimivat. He tosiaan osaavat tehdä yhtäaikaisesti monia asioita. He osaavat hyppiä, nyrkkeillä, potkia ja vieläpä kuunnella ohjeita samanaikaisesti. Ja tunnilla olevat miehetkin osaavat. Wau -sanon minä!

Siellä sitten minäkin. Jep-joo.. Oli pullo vettä ja hikipyyhe mukana. Vettä en ehtinyt juoda edes puolta pullollista, mutta pyyhkeen ehdin hielläni kastella. Musta se on sen merkki, että olen tunnilla liikkunut. Tai edes yrittänyt. Joskus minäkin vielä opin nuo asiat tekemään samanaikaisesti. Tai no, hyppimään en varmasti, mutta muut ainakin. Tai ainakin juomaan sitä vettä.
Enkä aio jättä oppimista tuurin varaan, vaan varattuna on ensi viikolle jo kahdelle combat tunnille aika. Kahdelle eri salille. Niin sinut en asian kanssa vielä ole, että kaksi kertaa samalla viikolla menisin itseäni nolaamaan keskelle mies-, ja hyvin treenattujen laumaa ...

            ...mutta tänään sen tein ja tein sen niin hyvin kuin pystyin ja vielä nautin siitä..