Aloitan anteeksipyynnöllä. Lukijani, joka jätit edelliseen postaukseen kommentin.. Anteeksi, näin kommenttisi vasta tänään. Syistä joihin itse en voinut vaikuttaa, on blogi ollut vilkuilematta ja käyttämättä tähän päivään asti.

Liikkumatta en kuitenkaan ole ollut. Ei suinkaan -päinvastoin.
Tatamilla, kuntosalilla, pumpissa, combatissa ja fitballissa on tullut käytyä aika tavalla. Hiki on virrannut ja hymy ollut herkässä niinä hetkinä kun on saanut oikein pistää itsensä lujille.
Crps on kyllä pistänyt kampoihin sen minkä on ehtinyt ja jaksanut eli on tässä tullut väännettyä kättäkin ;) Valitettavasti se on kyllä aina crps joka vie voiton.

Tämän viikon olen ottanut hyvin -liiankin- rauhallisesti. Syynä sekä crps, että tuo polven pirulainen, joka ajoittain, nykyisin enenevässä määriin kertoo minulle, että jo vain, olisi syytä soittaa aikaa lääkärille, on ollut täysin yhteistyökyvytön. Shit...

Tämän viikon loikoilut loppuu huomenna. Kroppa alkaa vinkuun salille ja onhan se mukava sitten aloittaa uusi mahtava treeniviikko, kun on edellisen viikon lopettanyt kunnon treeniin. Eikös?

Joko kevään läheisyys on saanut Teihin tartutettua "nytonihansittenpakkoliikkua" taudin?