Jopa otti lujille ja oli kivaa

Yleensä mä nyrkkeilytunnin alkulämmittelyssä suurinpiirteiin teen kuolemaa, kun juoksentelu ja hypähtely ei niinkuin lainkaan ole mulle semmonen ominainen olotila. Tänään pikkusen enemmän kuin yleensä, jos se on ylipäänsä mahdollista. Kesken juoksemisen piti painattaa oksentamaan. Se siis tarkoittaa sitä, että  -No More Coffee- tälle akalle ennen treenejä.

Itse tunti oli jostain syystä raskaampi kuin aiemmat. Hyvällä tavalla raskaampi. Kun verenmaku suussa, ei siis kirjaimellisesti kuitenkaan, hakkaa säkkiä minuutin -joo, luit oikein, minuutin, joista viimeset seitsemän sekuntia ei edes näe mitään tietää juuri miksi sitä tekee. Siksi, että siitä tulee niin hyvä olo.
 

Himaan kävellessä tuli vilu. Syksyinen pimeys ja tihku teki tehtävänsä ja sai hampaat kalisemaan. Himassa ensin palautusjuomaa, jonka niin olen tänään ansainnut, ja sen jälkeen protskujuomaa kurkusta alas.
Ja kaikki tämä, ennen suihkuun menoa, kun nyt vaan on ihan hetki pakko puhaltaa ja puuskuttaa ja hymyillä kuin kumiukko kuutamolla.

Kiitos niin nyrkkeilykaverit!
Kiitos Coutsi <3 Sä oot oikeesti ihan huippu!!

____________

LISÄYS KLO 23:53
Ohhoh!! Mulla tuntuu olevan vatsalihakset... Ja etureidet...

Pääseeköhän tää akka aamusta ylös, liikkeelle ja Zumbaamaan?